A d-mannóz előnyei

A d-mannóz - melynek egyik legjobb élelmi forrása a tőzegáfonya - segítségünkre lehet a húgyúti fertőzések megelőzésében és kezelésében. Írásunkban összegezzük a népszerű cukormolekula jótékony hatásait.

dmannoseforras

1. Akadályozza a káros baktériumok szervezetünkbe kerülését

A d-mannóz hatékony segítséget nyújt a húgyúti problémák megelőzésében és kezelésében: molekuláris szerkezetének köszönhetően ugyanis a káros baktériumok felszínén található csillókhoz tapad, meggátolja azok a húgyutakhoz való tapadását, s elősegíti azok szervezetünkből való távozását (vizelet).

A d-mannóz különösen hatékony az E. coli baktérium (kólibaktérium) ellen, mely a húgyúti problémák leggyakoribb okozója. Az E. coli baktérium természetes módon megtalálható szervezetünkben (a gyomorban és a bélrendszerben), problémát akkor jelent, ha kóros mértékben elszaporodik szervezetünkben.

2. Csak a káros baktériumokat pusztítja el

A d-mannóz nagy előnye, hogy - a szintetikus antibiotikumokkal szemben - a szervezetünk számára hasznos baktériumokat nem pusztítja el és nem károsítja a bélflórát. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a d-mannóz étrend-kiegészítők alkalmazásával kiválthatjuk az antibiotikumokat vagy más, orvos által felírt gyógyszert, s itt hangsúlyozni is szeretnénk, hogy felfázás gyanúja esetén mindenképpen fordulj orvoshoz! A d-mannóz étrend-kiegészítők nem helyettesítik az orvos által felírt gyógyszert vagy terápiát, hozzájárulhatnak azonban a betegség kiegészítő kezeléséhez. Étrend-kiegészítők alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal!

3. Cukorbetegek is fogyaszthatják

Mivel a d-mannóz nem szívódik fel a véráramba, cukorbetegek is fogyaszthatják.

D-mannóz étrend-kiegészítők a Multi-vitamin.hu oldalán

D-mannóz termékek
Újdonság

Multi4U D-Mannóz por 82g 80 adag

Multi4U D-Mannóz por 82 g 80 adag

100% természetes összetevőből, a húgyutak egészségének megőrzéséért.

Ár: 4990 Ft
Megnézem

D-Mannose 500 mg kapszula120db (NOW)

D-Mannose 500 mg kapszula 120db (NOW)

D-mannózt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a húgyútak egészségéért. A közkedvelt d-mannóz por kapszulás kivitelben.

Ár: 9475 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!