A mannózt tartalmazó étrendkiegészítők

A d-mannóz vagy a d-mannózt tartalmazó tőzegáfonya étrend-kiegészítők fogyasztásával igen sokat tehetünk a húgyúti problémák megelőzéséért és kezeléséért. A d-mannóz antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatása révén hozzájárulhat immunrendszerünk erősségének fenntartásához. Akadályozza a baktériumok szervezetünkbe való bejutását, s gyorsítja azok vizelettel való távozását. Nem szívódik fel a véráramba, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. Csak a káros baktériumokat támadja meg, nem pusztítja a „jó baktériumokat”. Írásunkban bemutatjuk Webáruházunk néhány népszerű d-mannóz termékét.

aloe-vera-dmannose

1. NOW D-Mannose 500 mg kapszula (120 db)

D-mannózt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a húgyútak egészségéért. A közkedvelt d-mannóz por kapszulás kivitelben, a húgyutak egészségének védelméért. A készítmény az egyszerű cukrok - monoszacharidok - közé tartozó hat szénatomos D-mannózt tartalmazza, mely a magok csonthéját alkotó egyes poliszacharidok alkotórésze, de megtalálható gyümölcsökben is (áfonya, aloe vera stb), a mézben és bizonyos gombák (Saccharomyces cerevisie) sejtfalát képző oligoszacharid vegyületekben is. A szervezetből gyorsan kiürül.

A mannóz megakadályozza, hogy a baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak a húgyutakon, így segítségével megelőzhetőek és kezelhetőek a húgyúti fertőzések. A vizelettel együtt távozik, így segítségével a húgyutakon levő baktériumoktól is megszabadulhatunk. 

Megtekintem a terméket!

2. CYS-Control forte (15 db)

Optimalizált össszetétellel rendelkező étrend-kiegészítő édesítőszer. Legfőbb hatóanyagai az alábbiak:

1. Csarab: Európában elterjedt lila virágú növény. A fitoterápiában a virágos hajtásait használják, amelyek hozzájárulnak a szervezet kiválasztó rendszerének működéséhez, így elősegítik a húgyutak egészségének fenntartását.

2. Tőzegáfonya:iKicsi, vörös bogyókkal rendelkező, Észak-Amerikában őshonos növény, amely „A” típusú proantocianidokat (proanthocyanide) vagy rövidítve PAC-ot tartalmaz. A reggeli és esti bevétele biztosítja a nap során szükséges ideális PAC-ellátást. 

3. D-mannóz: Cukormolekula, amelyet kis mennyiségben a szervezetünk is előállít, a húgyúti megbetegedések megelőzésének vagy kezelésének érdekében nagyobb mennyiségű bevitelére lehet szükségünk.

4. Lactobacillus törzsek: A kiválasztott baktériumtörzsek megtalálhatók az intim területeken. A baktériumoktörzseket a készítményben növényi eredetű mikrokapszulák védik.

Megtekintem a terméket!

3. Vitaking D-mannose por (100 g)

Por állagú d-mannóz étrend-kiegészítő, melyet bármilyen, nem szénsavas italban elkeverve elfogyaszthatunk. 

Megtekintem a terméket!

4. Sanct Bernhard D-Mannose por (200 g)

Szintén por állagú d-mannóz étrend-kiegészítő, melynek egy csomagja a napi adagolástól függően 50-100 napig elegendő. Vízben, cukrozatlan gyógyteában vagy gyümölcslében elkeverve fogyasszuk. Összetevők: 100% mannóz.

Megtekintem a terméket!

D-mannóz termékek
Újdonság

Multi4U D-Mannóz por 82g 80 adag

Multi4U D-Mannóz por 82 g 80 adag

100% természetes összetevőből, a húgyutak egészségének megőrzéséért.

Ár: 4990 Ft
Megnézem

D-Mannose 500 mg kapszula120db (NOW)

D-Mannose 500 mg kapszula 120db (NOW)

D-mannózt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a húgyútak egészségéért. A közkedvelt d-mannóz por kapszulás kivitelben.

Ár: 9475 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!